Nieuws

 


        

Aftrap



Goedenavond beste poolvrienden,

Het seizoen is gisteren officieel van start gegaan. Graag willen wij jullie attenderen op de volgende punten.
Het verzetten van wedstrijden.
Het verzetten van competitiewedstrijden zal dit seizoen strakker geregeld worden door de divisieleider. Dit om de competitie zo eerlijk en sportief mogelijk te laten verlopen.
Het kan altijd voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden competitiewedstrijden verzet moeten worden. Onderneem dan de volgende acties:
· Neem tijdig contact op met de tegenstander en dien het verzoek tot het verzetten van de wedstrijd in. Mogelijk kom je al tot een alternatieve speeldatum.
· Stel de divisieleider op de hoogte dat de wedstrijd wordt verzet, dan kan hij dit registreren. Geef ook altijd de alternatieve speeldatum door.
· De verzette wedstrijd dient uiterlijk één maand na de oorspronkelijke wedstrijddatum alsnog te zijn gespeeld. Bij voorbeeld dinsdag 13 oktober wordt dan uiterlijk vrijdag 13 november.

Divisieleider.
Vanaf dit seizoen heeft de RPC twee nieuwe divisieleiders:
· Sonny van den Bosch zal divisie 1 leiden.
· Herm Bogers zal divisie 2 leiden, waar Sonny Herm ondersteunt.

Respect, sfeer en sportiviteit.
· De RPC hecht veel waarde dat poolwedstrijden in een aangename ambiance worden gespeeld, waarbij de onderlinge sfeer goed en gezellig is en waar we respectvol met elkaar omgaan.
Bij sport hoort emotie, dat mag ook geuit worden. Maar emotie mag niet doorslaan waardoor de sportiviteit in het geding komt. Houd rekening met elkaars gevoelens.

Contributie
Voorkom dat je niet meer speelgerechtigd raakt en betaal je contributie op tijd, uiterlijk zondag 27 november. Het bedrag kan men overmaken op rekening NL85RABO0134932994 tnv RPC (ovv teamnaam).
De meest eenvoudige manier is dat de teamcaptain het totale bedrag van de individuele contributie overmaakt en deze zelf terug vordert bij zijn teamgenoten.
· Individuele contributie (€10,-)
· Teamcontributie (€100,-) meestal wordt dit bedrag door de lokaalhouder betaalt.

Dan rest ons om iedereen een sportief en succesvolle poolcompetitie te wensen. Houd de RPC site in de gaten voor informatie.
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn neem dan gerust contact met de desbetreffende bestuurslid op.

Met vriendelijke groet,
Sonny van den Bosch
Divisieleider & Penningmeester
(26-09-2016)