Nieuws

 


        

Nieuw seizoen 2018-2019Alle voorbereidingen zijn achter de rug en de planning voor het nieuwe seizoen is klaar. De website is weer helemaal bijgewerkt maar mochten er toch nog foutjes in de website zijn geslopen, dan graag een berichtje naar het bestuur zodat we het één en ander kunnen aanpassen.

Handicap
Evenals vorig jaar hebben we dit jaar weer 1 divisie met een handicap systeem en zoals al eerder aangegeven heeft iedere speler een nieuwe handicap gekregen op basis van de individuele resultaten van vorig jaar (met aftrek van de handicap frames). Voor meer informatie over het handicap systeem, zie pagina handicap.

9-ball
De opzet voor de 9-ball wedstrijden is dit jaar totaal veranderd! Dus geen race tot de 32 punten meer zoals vorig jaar waarbij alle frames telden, maar nu wordt er puur naar de winstpartijen gekeken zoals bij 8-ball en Allround ook het geval is. Houdt hier dus rekening mee en zorg dat je beschikt over de nieuwste wedstrijdformulieren, zie pagina formulieren.

Kokocup
Zoals inmiddels traditie, starten we het seizoen met de Kokocup, welke we dit jaar houden op zondag 14 oktober bij Snookertown in Helmond. Op deze dag kunnen uiteraard ook de mapjes met wedstrijdformulieren worden opgehaald!

 • Opzet: Koppel Op Knock Out, dubbele ko waarbij de koppels om de beurt stoten
 • Spelsoort: 8-, 9- of 10-ball op basis van de 'bierviltjes methode'
 • Races: Afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Locatie: Snookertown in Helmond
 • Inschrijfgeld: 5 euro per persoon
 • Aanvang: 12:00 uur


  Veel poolplezier toegewenst dit seizoen!

  Het bestuur
  Edwin, Harriette, Silvy, Sonny, Herm
  (24-09-2018)