Nieuws

 


Verslag 14.1-ball individueel in Snookertown HelmondOp zondag 26-04-2009 vond de eerste keer editie plaats van het RPC 14.1-ball individueel toernooi in het entertaimentcentrum Snookertown te Helmond.

Met 18 spelers, waarvan het merendeel uit de eerste en tweede divisie kwam, was het een spelersveld van hoog niveau.

Met een aantal zeer spannende matches werd de zondag een dag vol verrassingen. Zo kwam Tim Jonkman, een vierde divisie speler die nog maar 1,5 jaar poolt, in de finale van de hoofdronde. Tim moest met een uitslag van 65-75 zijn meerdere erkennen in Martin Sawicki, een poolspeler die al jarenlang in de eerste divisie van de RPC meedraait

De finale verliezersronde werd gespeeld tussen Maurice Houben en Tim Jonkman. Tim Jonkman ging er met de zege vandoor.

De finale ging tussen Tim Jonkman en Martin Sawicki. In een race naar 75 zou bepalen wie het toernooi op zijn naam zou schrijven. In een boeidende en enerverende wedstrijd was het Martin Sawicki die straight de hoofdprijs van 100 won. Proficiat.

Ale met al was het een zeer geslaagd 14.1-ball toernooi, waar tussen de partijen door ook nog tijd was voor praatje.

Uitslag prijswinnaars
1. Martin Sawicki
2. Tim Jonkman
3. Maurice Houben
4. Mark Bongaerts
5/6. Manuel Laan
5/6. Dennis Rosendaal
7/8. Mark Blom
7/8. Stravros van de Kerkhof

Hierbij willen we ook het bedienend personeel van entertaimentcentrum Snookertown bedanken voor kun bediening en service. Mede door jullie inzet is dit toernooi geslaagd.

Belangrijk
Op 31-05 aanstaande is de laatste dag dat je je team kan laten inschrijven voor de poolcompetitie 2009/2010. Daarom vraagt het RPC bestuur aan alle teamcaptains om tijdig je team in te schrijven en niet te wachten tot het 31 mei is. De organisatie wil gezien de voorbereidingen op het nieuwe poolseizoen hierover zo snel mogelijk duidelijkheid verkrijgen.
Alvast vriendelijk bedankt voor de medewerking.
(26-04-2009)