Nieuws

 


Verslag Bekerfinaledag 14-06-2009Op zondag 14 Juni 2009 was er de jaarlijkse bekerfinaledag ter afsluiting van het poolseizoen 2008-2009. Hierin namen de beste vier teams het tegen elkaar op uit de vier divisies. De spelsoorten die werden gespeeld waren 8-ball, 9-ball en straightpool.

We waren voor de tweede achtereen volgende keer te gast bij Ames in Deurne waar Harry Charalampidis onze gastheer was. Op een regenachtige dag waren alle ingrediŽnten aanwezig om elkaar op een sportieve en waardige manier te bestrijden om uiteindelijk de fel begeerde beker met de daarbij behorende gevulde envelop mee naar huis te kunnen nemen. Tevens vond ook de uitreiking plaats van de 8-ball competitie.

De wedstrijden gingen om 12:30 uur van start. Elk team deed meer dan zijn best om een goed resultaat te behalen. Soms moesten er teleurstellingen aanvaard worden, terwijl bij andere tafels de overwinning werd gevierd. Zo maakte Rackím zijn favoriete rol helemaal waar, terwijl Woensel Eight na een goede competitie het toch net niet kon waarmaken. Verrassend waren de teams van poolroom junkies en Keep In touch.

Al met al lag het spelniveau bij sommige partijen op een hoog niveau en lagen de uitslagen dicht bij elkaar. In sommige gevallen moest er zelfs een beslissingswedstrijd gespeeld worden.

De sfeer in de zaal was gezellig en gemoedelijk. De onderlinge omgang met elkaar was sportief en respectvol te noemen. Ook de medewerkers in de bediening van Ames hebben meer dan hun best gedaan om bekerfinaledag te doen slagen, ze hebben vele meters gelopen om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje. Namens het bestuur van RPC onze dank aan het bedienend personeel van Ames.

Divisie 1
1. HOB Weert
2. Oelewappers
3. Break In One
4. Carousers Reds

Divisie 2
1. Poolroom Junkies
2. Ames 5 Sharkpool
3. Snookertown 7
4. Clearance Seedorf

Divisie 3
1. Carousers Blacks
2. Poolplayers 2
3. Woensel Eight
4. Nabber 1

Divisie 4
1. Rack íM
2. Keep In touch
3. S.P.A.V.D.
4. Ames 4-The PooligansWoensel Eight


Oelewappers
HOB Weert


Break in 1
Poolplayers 2


Carousers Blacks


Keep in Touch
SPAVD
Ames 4 The Pooligans


Clearance Seedorf


Snookertown 7


Poolroom Junkies


Rack 'm 1
Ames 2 Sharkpool


(06-07-2009)