Nieuws

 


Verslag Individueel 9 ball toernooi in WoenselOp 16 mei vond in Snooker en Poolcentrum Woensel ons jaarlijkse 9 ball toernooi plaats. Met 18 deelnemers was de opkomst redelijk te noemen, zeker gezien het mooie weer.

De deelnemers werden ingedeeld in drie poules van zes, waarbij in iedere poule volgens een round-robin systeem werd gespeeld. Rond vier uur waren alle poulewedstrijden afgerond waarna de eindstand in de poules kon worden opgemaakt. De poulewinnaars konden daarna samen met de beste nummer twee gaan strijden voor de eindplaatsen 1 t/m 4. De overige nummers twee en de beste nummers drie speelden verder voor de eindplaatsen 5 t/m 8.

De eerste halve finale ging tussen Richard Eijmberts en Dennis van Rosendaal, waarbij Richard uiteindelijk aan het langste eind trok met 7-6. In de andere halve finale was Anand Manurat met 7-5 te sterk voor Sonny van den Bosch.

In de finale wist Anand relatief eenvoudig met 7-4 te winnen van Richard en schreef daarmee het toernooi op zijn naam. In de troostfinale won Dennis uiteindelijk met overmacht met 7-2 van Sonny.

Tevens een compliment voor SPC Woensel voor de prima verzorging en de uitstekende staat van het materiaal.

Einduitslag
1. Anand Manurat
2. Richard Eijmberts
3. Dennis van Rosendaal
4. Sonny van den Bosch
5/6. Cheng Hu
5/6. Mark Blom
7/8. Michiel Timmermans
7/8. Paul Hover
(19-05-2010)