Nieuws

 


Verslag straightpool individueelOp zondag 28 november vond het eerste RPC toernooi van het jaar, 14.1-ball, plaats in het altijd gezellige Snookertown all-in entertainment centre te Helmond.

De elf aanwezige deelnemers werden ingedeeld in twee poules, waarna de wedstrijden om 12:30 uur van start gingen.

In poule 1 waren Anand Manurat en Lars van Dijk de nummers 1 respectievelijk 2, waarbij het verassend was dat Lars zijn onderlinge wedstrijd tegen Anand winnend met 50-42 afsloot

In poule 2 waren Pascal Meulenhoff en Sonny v/d Bosch de nummers 1 respectievelijk 2. Hierbij was het opvallend dat Pascal, als nieuw lid, al zijn poulewedstrijden winnend wist af te sluiten.

Helaas moesten we in een vroegtijdig afscheid van deelnemers die als laatste in hun poule eindigden.

In de winnaarsronde waren Sonny / Anand & Lars / Pascal aan elkaar geloot voor een finaleplaats. Hierbij trokken Anand en Pascal uiteindelijk aan het langste eind na veel weerstand van hun beide componenten.

In de verliezersronde waren Paul de Kleine / Ben Scheepers & Tom Rombouts / Luuk Kamminga aan elkaar geloot. In beide wedstrijden waren Paul en Tom uiteindelijk de net iets betere spelers.

De troostfinale tussen Sonny en Lars werd nipt met 50-48 gewonnen door Lars.

De finale partij tussen Pascal en Anand was een wedstrijd op hoog niveau. Pascal nam ogenschijnlijk een beslissende voorsprong 47-36. Toch vanuit een kansloze ogende positie wist Anand de wedstrijd naar zijn hand te zetten en won uiteindelijk met 50-47.

De wedstrijdleiding was in handen bij Edwin Nouwen en Wim v/d Bosch. Wij beide willen iedereen bedanken voor deze aangename middag. Tevens willen we het bedienend personeel van Snookertown all-in entertainment centre bedanken voor hun service deze middag.

Eindstandstand
1. Anand Manurat
2. Pascal Meulenhoff
3. Lars van Dijk
4. Sonny van den Bosch
5/6. Paul de Kleine
5/6. Tom Rombouts
7/8. Ben Scheepers
7/8. Luuk Kamminga
(09-12-2010)