Nieuws

 


Verslag 8-ball individueeltoernooi8-ball individueel op 20-02-2011

Op zondag 20-02-2011 stond het RPC 8-ball toernooi op het programma. We waren we te gast bij Snokker&poolcentrum Woensel in Eindhoven. Waar Walter van Tongeren ons verwelkomde. Het toernooi begon om 13:00 uur, met een opkomst van 23 spelers was de wedstrijdleiding bestaande uit, Wim en Simone, meer dan tevreden.

Na de loting, werden de 23 spelers ingedeeld in 4 poules. Waarna het toernooi van start ging. Op de diverse speeltafels werdt flink gebikkeld om bij de eerste twee te eindigen. Het spelniveau was erg goed te noemen.
Ook de sfeer en sportiviteit tussen de spelers onderling was groots, er is geen enkele wanklank gevallen deze middag.

Omsteeks 17:15 uur waren alle poule wedstrijden gespeeld en bleven er nog acht spelers over die gingen strijden voor de gevulde envelop en de wisselbokaal.
De wedstrijden werden voorgezet waarbij het niveau verder omhoog ging. Dit resulteerde tot de onderstaande eindstand.

Eindstand
1. Patrick Smolenaers
2. Pascal Meulenhoff
3. Stravos van de Kerhof
4. Mark Blom
5/6. Herm Bogers
5/6. Guido Janssen
7/8. Michiel Timmermans
7/8. Gijs Westenbrugge

Namens het RPC bestuur willen SPC Woensel bedanken voor hun gastvrijheid en service, ondanks dat Walter er alleen voorstond is niemand iets te kort gekomen op het gebied van een hapje en een drankje. Walter je was de rots in de branding, bedankt.

Het eerstvolgende toernooi is 9-ball inividueel op zondag 03 April 2011 bij Ames in Deurne. De wedstrijdleiding is dan in handen van Edwin en Simone. Ook dan reken we op een net zon goede opkomst als dat nu het geval was.
(12-03-2011)