Nieuws

 


Verslag Individueel 10-ball toernooiOp zondag 26 februari 2012 stond het RPC 10-ball toernooi op het programma. We waren we te gast AMES in Deurne waar Harry Charalampidis onze gastheer was. Wim van den Bosch en Edwin Nouwen waren de toernooileiders deze middag. Het toernooi begon om 12:00 uur, met een opkomst van 17 mannelijke RPC-leden en Jennifer Sterken als enige vrouwelijk RPC-lid.

Na de loting, werden de 18 spelers ingedeeld in 4 poules. Waarna het toernooi van start kon gaan. Op de diverse speeltafels werdt flink gebikkeld om bij de eerste twee te eindigen. Het spelniveau van diverse spelers was zeer goed. Maar liefst drie spelers van de Sonny’s wisten zich plaatsen, een prima prestatie. Ook waren er verrassingen. Zo kwam bijvoorbeeld Anand Manurat niet door poulefase.

Uiteindelijk bleven de beste vier spelers over, zij zouden onderling gaan uitmaken wie de beste 10-ball speler was deze middag De wedstrijden werden voorgezet waarbij het niveau verder omhoog ging. Uiteindelijk resulteerde uiteindelijk resulteerde dit tot de volgende toch wel verrassende einduitslag.

Eindstand
1. Jan van Lierop
2. Daan van der Eerden
3. Richard Eijmberts
4. Kristof Vlassaks
5/8. Kevin van Megen
5/8. Guido Janssen
5/8. Paul de Kleine
5/8. Stavros van de Kerkhof

Namens het RPC bestuur willen Harry en Kim van AMES bedanken voor hun gastvrijheid en de bediening van drank spijs. Mede door jullie inzet is het 10-ball toernooi succesvol verlopen. Het eerstvolgende toernooi is 8-ball individueel op zondag 29 april 2012 bij de Sonny’s in Panningen. Onze gastheer Sjef Creusen heet ons dan harte welkom. De wedstrijdleiding is dan in handen van Simone & Edwin. Ook dan reken we weer op jullie opkomst.


Stavros van de Kerkhof (plaats 5/8)


Paul de Kleine (plaats 5/8)


Guido Janssen (plaats 5/8)


Kevin van Megen (plaats 5/8)


Kristof Vlassaks (plaats 4)


Richard Eijmberts (plaats 3)


Daan van der Eerden (plaats 2)


Jan van Lierop (plaats 1)
(27-02-2012)