Nieuws

 


Verslag 10-ball individueel van 28 oktober 2012 in Ames DeurneOp zondag 28 oktober 2012 stond het RPC 10-ball toernooi op het programma. We waren we te gast AMES in Deurne waar Harry Charalampidis onze gastheer was.

Wim & Simone waren de toernooileiders deze middag. Het toernooi begon om 13:00u uur i.v.m. een ingelaste BALV. Met een opkomst van 26 deelnemers was het een goed bezet toernooi.

Na de loting, werden de 26 spelers ingedeeld in 4 poules. Waarna het toernooi van start ging. Op de diverse pooltafels werd een flinke strijd gestreden om bij de eerste twee te eindigen in de poule. Het spelniveau van diverse spelers was zeer goed. Ook waren er verrassingen, zo kwamen bijvoorbeeld Anand Manurat, Lars van Dijk en Guido Janssen niet door poulefase.

Uiteindelijk bleven de beste acht spelers over, zij zouden onderling gaan uitmaken wie de beste 10-ball speler was deze middag De wedstrijden werden voorgezet waarbij het niveau verder omhoog ging. Marco Kivits haalde een heel goed spelniveau, terwijl Aziz Moussati toch wel verrassend verloor van Jan van Lierop in de halve finale Uiteindelijk resulteerde dit om 20:30 uur tot de volgende eindstand.

Eindstand
1. Jan van Lierop (prolongeert hiermee zijn titel van 26-02-2012)
2. Yves Verschueren
3. Aziz Moussati / Gijs van Westenbrugge

Namens het RPC bestuur willen we het bedienend personeel van AMES bedanken voor hun gastvrijheid, service en inzet deze middag. Mede door jullie inzet is het 10-ball toernooi succesvol verlopen.

Het eerstvolgende toernooi is op 23 december in Weert bij HOB het betreft hier een koppeltoernooi. We rekenen op jullie komst.

Op 24 februari 2013 staat het 8-ball individueel op de agenda bij Snookertown te Helmond. De toernooileiding is dan in handen van Simone & Edwin. Ook dan reken we weer op jullie komst.

Wensen wij iedereen veel poolplezier tijdens de competitie.


Jan van Lierop
(29-10-2012)