Nieuws

 


Verslag BekerfinaledagOp zondag 12 mei stond het afsluitende RPC toernooi voor dit poolseizoen op de planning.
De bekerfinaledag, allround, voor teams. De beste vier teams uit elke divisie zouden tegen elkaar uitkomen om te strijden om de titel van het beste allround team dit seizoen.

Ook de prijsuitreiking voor de 8-ball competitie vond vandaag plaats. De bekers met de daarbij behorende enveloppe met inhoud viel hun ten deel.

We waren te gast bij AMES in Deurne. Gastheer Harry Charalampidis en zijn personeel hadden alles prima voorbereid voor vandaag, zodat de wedstrijdleiding vlotjes alles kon regelen.

Voordat het toernooi van start ging werden nog eerst de terugtredende RPC bestuursleden, Tom Rombouts en Suzanne v/d Eerden in de bloemetjes gezet voor hun inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren voor de RPC. Mede door hun enthousiasme is de poolvereniging RPC zowel toonaangevend geweest binnen de regio als voor hun leden.
Tom en Suzanne bedankt voor alles.

Het toernooi begon om 12:15 uur, alle teams begonnen gedreven aan hun partijen. Iedereen haalde het beste uit zichzelf naar boven om uiteindelijk voor die eerste plaats te mogen gaan spelen. Rond de klok van 15:00 uur waren de eerste beslissingen een feit en konden de teams zich opmaken voor de finale/troostfinale. Totdat de laatste bal in de pocket lag bleef het spannend. Uiteindelijk toen alle krijtdampen waren opgestegen ontstond de onderstaande uitslag.

Divisie 1
1. Break in One
2. Sonny’s jeugd
3. OeleWappers
4. Dieze-1

Divisie 2
1. HOBeloze Weert
2. Carambole-4
3. Clerance Seedorf
4. De Prins-1

Divisie 3
1. De Prins-4
2. Rack’m-3
3. Poolplayers-2
4. Sonny’s Nabber

Alle spelers bedankt voor jullie komst, mede door jullie sportiviteit is de bekerfinaledag een succesvolle happening geworden.

  • Op maandag 03 Juni wordt de jaarlijkse ALV gehouden, jij bent dan toch ook aanwezig? Houd de RPC site in de gaten voor verdere informatie

  • Denk aan de tijdige inschrijvingen van de teams voor komend poolseizoen

  • (23-05-2013)