Nieuws

 


Verslag KokocupAfgelopen zondag is bij Ames in Deurne het nieuwe seizoen van de RPC van start gegaan. Traditioneel doen we dat met de Kokocup, waarbij in koppels wordt gestreden om de ereplaatsen. Dit keer deden helaas slechts 9 koppels mee, maar het plezier was er niet minder om. Met name het nieuwe team van Bojangles uit Goirle en het team van de Oelewappers hadden een belangrijke bijdrage in de opkomst door samen maar liefst vijf teams op de been te brengen.


Vanwege het lage aantal deelnemende koppels hebben we ter plaatse besloten om geen dubbel knock-out te spelen, maar te beginnen in twee poules. Na alle round robin wedstrijden was het tijd voor de single knock-out fase. In de kwart finale werd titelverdediger Bas van Hal uitgeschakeld en in de halve finale werd ook de andere titelverdediger Jan Mous uit het toernooi geschoten. Jan zag hiermee de kans op een unieke prestatie in het water vallen; bij winst zou hij drie keer op rij hebben gewonnen.


In de finale bleek het team van Mark & Ramon uiteindelijk de sterkste en moesten Randy & Herm genoegen nemen met de tweede plaats. Al met al toch een geslaagde dag en hiermee is het nieuwe seizoen van start gegaan. Iedereen veel plezier, succes en sportiviteit toegewenst! Met dank aan Harry en zijn team van Ames voor de gastvrijheid.
(09-09-2013)