Nieuws

 


Verslag kerstkoppel bij HOB-Weert van december 2013Op een druilige zondag wordt alweer het laatste RPC toernooi gehouden van 2013. Het kerstkoppel wordt voor de tweede maal oprij georganiseerd bij HOB-Weert. Met een opkomst van 19 koppels zijn we zeer tevreden. Het te verdelen prijzengeld is maar liefst 565 euro, de winnaar ontvangt 125 euro. dus echt iets om je best voor te doen.

Om 12:15 uur ging het toernooi van start. In een ontspannen sfeer werden de wedstrijden gespeeld.
Vele mooie/spannende wedstrijden werden gespeeld, soms met verrassende uitslagen. Dit leverde uiteindelijk de volgende eindwedstrijden op:

Halve Finale
Stavros & Tim - Thomas & Nick - uitslag 5-3
Michael & Tom - William & Roy - uitslag 5-0

Finale
Stavros & Tim - Michael & Tom - uitslag 3-5

Nadat Tim Jonkman een uitgelezen kans had laten liggen om de stand naar 4-4 te tillen miste hij een ogenschijnlijke makkelijke 8-ball. Dit cadeautje werd door Michael & Tom professioneel uitgepakt. Om 20:30 uur waren zij de uiteindelijke winnaars van de deze spannende finalepartij van het kerstkoppeltoernooi.

Hierbij wil de wedstrijdleiding, Wim en Edwin, alle deelnemers bedanken voor hun komst, door jullie aanwezigheid is het zondermeer een boeiende maar ook een geweldige middag geworden.

Verder willen we het personeel van HOB Weert bedanken voor hun gastvrijheid, mede door hun service in de bediening is deze zondag zeer geslaagd.

Beste leden: zondag 19 januari 2014 is het 9-ball voor teams. Dit toernooi vindt plaats in Helmond bij Snookertown. Voor de teams die zich hebben geplaatst, kom op tijd, 11:30 uur en denk aan de verplichte teamkleding, zie ook de RPC-site.

Langs deze weg wensen wij iedereen fijne feestdagen toe en uitdagend en sportief poolseizoen voor het jaar 2014.
(22-12-2013)