Nieuws

 


Verslag Bekerfinaledag 25 mei 2014 bij SPC WoenselOp een stralende zondagmiddag op 25 mei stond het afsluitende RPC toernooi voor dit poolseizoen op de planning. De bekerfinaledag, allround voor teams. De beste vier teams uit elke divisie zouden tegen elkaar uitkomen om te strijden om het beste allround team van dit poolseizoen.

Ook de prijsuitreiking voor de 8-ball competitie vond vandaag plaats. De bekers met de daarbij behorende enveloppe konden door de betreffende teams afgehaald worden..

We waren te gast bij SPC-Woensel te Eindhoven. We werden gastvrij ontvangen door Mark en An, zij beide zorgden de gehele middag er voor dat niemand iets te kort kwam in zijn hapje of drankje. Ook Kim, die halverwege de middag, af en aan liep met het bezorgen van een hartige snack, de frikandel.

Het toernooi begon om 12:30 uur, alle teams begonnen gedreven aan hun partijen. Iedereen haalde het beste uit zich zelf naar boven om uiteindelijke voor die eerste plaats te mogen gaan spelen. Rond de klok van 15:30 uur waren in de eerste beslissingen een feit en konden de teams zich opmaken voor de finale c.q. troostfinale. Om een redelijke eindtijd na te streven, zodat iedereen ook nog van zijn zondagavond kon genieten, is besloten om de finalepartijen wat in te korten. Totdat de laatste bal in de pocket lag bleef het spannend. De partij tussen Woensel-1 en Break in One was een absolute kraker. Uiteindelijk toen alle kruitdampen waren opgestegen ontstond de onderstaande uitslag.
Eindstand

1e Divisie
1. Woensel-1
2. Break in one
3. Rack ín Roll
4. Oelewappers

2e Divisie
1. HOB Weert
2. SPAVD
3. Carousers blacks
4. Bojangles pockerhunters

3e Divisie
1. Poolplayers-2
2. De Prins
3. De dieze-2
4. Nabber

De RPC wil alle spelers bedanken voor hun komst, mede door jullie inzet en betrokkenheid is de bekerfinaledag een succesvolle happening geworden.

Nu het poolseizoen voorbij is en we ons gaan opmaken op de komende zomervakantie. De RPC zich alweer voorbereiden op het komende poolseizoen. Dit betekent dat wij jullie inschrijvingen weer graag tijdig tegemoet zien komen. Dan kunnen wij weer een enerverende competitie programmeren vanaf september.

Namens het RPC bestuur wensen wij iedereen een prettige zomervakantie toe.
(25-05-2014)