Nieuws

 


Verslag Koko-cup, zondag 21 september 2014Op zondag 21 september is het poolseizoen 2014_2015 weer van start gegaan met de traditionele koppeltoernooi de Koko-cup. Met de opkomst van 17 koppels waren we zeer tevreden, het was een gezellig gezelschap met elkaar. De wedstrijdleiding was in handen bij Wim en Sonny van den Bosch.

Nadat alle koppels waren ingeschreven en Harriette Klabbers de loting in gang had gezet konden we om 12:30 uur starten met het toernooi. Het koppeltoernooi wordt gespeeld op basis van dubbel knock-out systeem.

Met veel enthousiasme werden de diverse frames gespeeld. Tussen alle partijen door serveerde Ivar Saris met enige regelmaat het bittergarnituur uit.

Tegen het einde van de middag was de winnaarsronde al klaar. Het koppel Marco Teutscher & Lars van Dijk hadden zich, niet geheel onverwachts, geplaatst voor de finale. In de verliezersronde was nog een hevige strijd gaande met diverse koppels. Het was uiteindelijk Jan van Lierop & Gijs Westenbrugge die aan het langste eind trokken om de finale te gaan spelen.

De eerste sessie van de finale werd gewonnen door het koppel Jan & Gijs. Hierdoor moest de beslissende partij uitsluitsel geven wie de winnaar zou worden van de Koko-cup 2014-2015. Met een 5-3 zege was het Marco Teutscher & Lars van Dijk die de wisseltrofee en met het prijzengeld aan de haal gingen.

Hierbij willen het bedienend personeel van SPC Woensel bedanken voor hun gastvrijheid en betrokkenheid. Mede door hun enthousiaste inzet is toernooi geslaagd.

Namens het RPC bestuur willen we alle deelnemende koppels bedanken voor hun komst. Tevens wensen wij alle teams heel succes en sportiviteit toe tijdens poolcompetitie.

Het eerstvolgende toernooi is het kerstkoppeltoernooi bij HOB Weert op zondag 21 december. Vanzelfsprekend zullen we dit nog communiceren tegen die tijd.
(22-09-2014)