Nieuws

 


Verslag Kerstkoppel 21 december 2014 bij HOB WeertOp zondag 21 december organiseerde HOB Weert in samenwerking met de RPC het kerstkoppeltoernooi 2014. Met een opkomst van 17 koppels zijn we tevreden. Het te verdelen prijzengeld was maar liefst 630 euro. Voor de de winnaar lag er een enveloppe klaar ter waarde van 160 euro. Dus echt iets om je best voor te doen. Wat op viel was het aantal duitse gasten wat mee deed aan het toernooi.

Omstreeks 12:30 uur ging het toernooi van start. In een ontspannen sfeer werden de wedstrijden gespeeld. Vele spannende wedstrijden werden gespeeld, soms met verrassende uitslagen.

De finale ging uieindelijk tussen Michael Sagar & Tom Penrose tegen Roy Gerards & Alex de Vries. Na een enerverende gelijk opgaande partij waren Roy Gerards & Alex de Vries met 4-3 degene die aan het langste eind trokken en daarmee de terechte winnaars zijn van het kerstkoppeltoernooi 2014.

Hierbij wil de wedstrijdleiding, Silvy en Wim, alle deelnemers bedanken voor hun komst, door jullie aanwezigheid is het kerstkoppeltoernooi een geweldige middag geworden.

Verder wil de de RPC het personeel van HOB Weert bedanken voor hun gastvrijheid, mede door hun service in de bediening is deze zondag zeer geslaagd.

Beste leden: het eeerst volgende toernooi is op zondag 01 maart 2015. het betreft hier de finale 9-ball voor teams. Dit toernooi zal plaatsvinden in Helmond bij Snookertown. Noteer deze datum alvast in je agenda. Zodra de deelnemde teams bekend zijn zal hier nader over bericht worden via de site als mail.


Roy Gerards & Alex de Vries
(24-12-2014)