Nieuws

 


Verslag Bekerfinaledag allround 22 mei 2016 AMESOp een druilende zondagmiddag op 22 mei stond de bekerfinaledag allround op de planning, dit is het afsluitende toernooi van de gehele RPC competitie. Op de bekerfinaledag, komen de beste vier teams tegen elkaar uit om te strijden om het beste allround poolteam 2015/2016 Men speelt 8-ball, 9-ball en straight .
Ook de prijsuitreiking voor de 8-ball competitie vond vandaag plaats. De bekers met de daarbij behorende enveloppe konden door de winnende teams afgehaald worden.

We waren ditmaal weer te gast bij AMES in Deurne. We werden gastvrij ontvangen door Harry en het bedienend personeel, zij zorgden de gehele middag er voor dat niemand iets te kort kwam in zijn hapje of drankje. Halverwege de middag, werden we getrakteerd op diverse hartige snacks.

Het toernooi begon om 12:15 uur, alle teams begonnen gedreven aan hun partijen. Iedereen haalde het beste uit zich zelf naar boven om uiteindelijke voor die eerste plaats te mogen gaan spelen. Rond de klok van 15:00 uur waren in de eerste beslissingen een feit en konden de teams zich opmaken voor de finale c.q. troostfinale.

Sommige partijen leverden enige hilariteit op vanwege de spanning en de druk op de wedstrijd, De sfeer was zeer uitgelaten en vriendelijk waardoor het gehele toernooi op een ontspannen manier verliep.

Totdat de laatste bal in de pocket lag bleef het spannend in elke divisie, al waren de teams van Woensel-1 en de Fantastic Four onaantastbaar deze middag. Ook het team van SPAVD, dat als vierde eindigde in de reguliere competitie ging verrassende met de hoofdprijs aan de haal.

Eindstand winnaars van elke divisie
1e Divisie
1. Woensel-1, Allround, SPC Woensel te Eindhoven
1. Rack ín Roll, 8-ball, HOB-Weert te Weert

2e Divisie
1. SPAVD, Allround , LaserQuest te Eindhoven
1. AMES, 8-ball, AMES te Deurne

3e Divisie
1. Fantastic Four, Allround, Bojangels Billiards & Darts te Goirle
1. Fantastic Four, 8-ball, Bojangels Billiards & Darts te Goirle

De RPC wil alle spelers bedanken voor hun komst, mede door jullie inzet en betrokkenheid is de bekerfinaledag een succesvolle happening geworden. Een speciale dank aan het team van Poolquest voor hun medewerking als vervangend team.

Nu het poolseizoen voorbij is gaat het RPC bestuur zich alweer voorbereiden op het nieuwe poolseizoen. Dit betekent dat wij jullie inschrijvingen weer graag tijdig tegemoet zien komen, tevens zal er een belronde worden uitgezet.

Op maandag 20 Juni is de Algemene Leden Vergadering in Snookertown te Helmond van 20:00 uur, zorg dat je erbij bent, jou mening vinden wij belangrijk.

Namens het RPC bestuur wensen wij iedereen een prettige zomervakantie toe en tot in september bij de KoKo-Cup.
(23-05-2016)