Nieuws

 


Verslag Kokocup, 25 september 2016 in Ames DeurneHet seizoen van de RPC is weer officieel geopend met de traditionele KoKo cup. Dit staat voor Koppel - Knock out Cup. Hierbij speelt 1 koppel om beurten (stoot) tegen een ander koppel. Spelsoorten zijn 8 ball, 9 ball of 10 ball.

We hadden een opkomst van 16 leden. Daardoor was het mogelijk om in 2 verschillende poules te spelen. Het was even hier en daar improviseren, maar iedereen heeft daardoor wel een gehele middag kunnen poolen.

Na een heftige en meeslepende strijd in de poulefase mochten de nummers een en twee van de twee poules het tegen elkaar opnemen in een kruisfinale. Beide halve finales werden gekenmerkt door twee dingen. De koppels Vinnie & Martijn en Mark & Paul maakte hier en daar foutjes, terwijl de koppels Roel & Randy en Sonny & Guido rustig en meedogenloos toesloegen. In de finale bleek het team van Sonny & Guido de sterkste en de fitste te zijn en moesten Roel & Randy genoegen nemen met de tweede plaats.

Namens het RPC bestuur willen wij Roel & Randy feliciteren met hun zeer knappe prestatie, maar ook de koppel Sonny & Guido. Sonny & Guido hebben hun titel met overmacht verdedigend en gaan volgend jaar gegarandeerd op jacht om de titel voor de derde keer op rij te winnen!

Eindstanden
1. Sonny & Guido
2. Roel & Randy
3. Vinnie & Martijn
4. Mark & Paul
5/8. Harriette & Edwin
5/8. Ricardo & Leon
5/8. Han & Riny
5/8. Stefan & Bas

Graag willen we Harrie van Ames bedanken voor zijn gastvrijheid en uiteraard ook Jan Rosmulder voor alle foto´s. deze staan ook op onze facebook en die van `De Ballen`.
Het eerstvolgende toernooi is op zondag 19 maart, het betreft dan de 9-ball finaledag in Eindhoven bij SPC Woensel.

Daarnaast wensen wij iedereen binnen de RPC uiteraard een super leuk en sportief pool seizoen toe!
Namens het Bestuur van de RPC
(26-09-2016)