Nieuws

 


        

RPC KNBB Update oktober 2024



Wegvallen team De Shooter

Helaas is het men bij het team van De Shooter niet gelukt om op tijd alle gegevens van de spelers aan te leveren. Daardoor konden deze spelers niet worden opgenomen in de ledenadministratie en ook niet in Cuescore. Daardoor kunnen voor deze spelers geen uitslagen worden vastgelegd en hebben we er uiteindelijk voor moeten kiezen om het team te diskwalificeren in Cuescore.


Extra competitie: 8 ball

Zoals al eerder aangekondigd zijn we de afgelopen weken bezig geweest om een extra competitie op te zetten voor het 8 ball. Ook deze competitie staat inmiddels in Cuescore . Deze competitie bestaat door het wegvallen van het team van De Shooter uit 6 teams. We spelen dit seizoen een volledige competitie, dus zowel uit als thuis tegen alle andere teams. We spelen op een avond 6 singlepartijen, race naar de 6. Indien er maar een tafel beschikbaar is, dan kan de racelengte ingekort worden. Een handig hulpje om de wedstrijden van je eigen team in de agenda te krijgen kun je hier vinden.


Afsluiting seizoen

Op zondag 1 juni 2025 zullen we samen het poolseizoen gaan afsluiten, dus zet deze dag alvast in je agenda. Hoe we de dag gaan invullen zijn we nog aan het bekijken, maar zeker is dat alle teams welkom zijn en dat we tevens de prijsuitreikingen voor de Multi-ball de 8-ball en de MVPs gaan doen. Ook gaan we zorgen voor hapjes gedurende de dag.

Locatie: nader te bepalen
Tijd: open vanaf 11:30, starten om 12:00
(12-10-2024)