Nieuws

 


        

Nieuw seizoen 2020-2021Covid-19 heeft dit jaar heel wat opschudding veroorzaakt. Niet alleen bij de RPC natuurlijk, maar bij alles en iedereen. Door Covid-19 is het RPC seizoen halverwege stil komen te liggen omdat alle horecagelegenheden gesloten waren, zo ook alle poollokalen. Hierdoor hebben jullie helaas geen mogelijkheid gekregen om de competitie uit te spelen en hebben we dus ook geen bekers of prijzengelden kunnen uitdelen.

Inmiddels zijn de poollokalen weer open en hebben we de afgelopen weken geinventariseerd welke teams willen deelnemen aan een nieuwe RPC seizoen. Gelukkig waren de meeste teams hier wel voor te porren. 'Break in One' moest helaas stoppen omdat ze niet genoeg spelers bij elkaar konden krijgen, maar daar is een nieuw team voor in de plaats gekomen; 'Stratum Centraal'. Zoals het er nu voorstaat hebben we voor het komende seizoen 6 teams (zelfde aantal als het afgelopen seizoen):

 • Carousers Blacks
 • De Prins
 • Oelewappers
 • Jeu de Poolers
 • Stratum Centraal
 • The Hustlers

  Aangezien het prijzengeld het afgelopen seizoen niet is uitbetaald en spelers maar een beperkt seizoen hebben kunnen spelen, hebben we ervoor gekozen om voor het komend seizoen geen contributie te vragen. Komend jaar is dus gratis en voor niets..

  Rest ons nu nog om zo snel mogelijk een nieuw speelschema in elkaar te zetten en de website op te schonen voor het nieuwe seizoen.. Jullie horen zo snel mogelijk weer van ons!

  Met vriendelijke groeten,
  Het RPC bestuur
  (01-09-2020)