Nieuws

 


        

Covid-19 - to be continuedHet idee was om dit jaar de competitie weer te laten starten na twee eerder afgebroken competities. We lopen echter tegen wat organisatorische problemen aan.

Met oplopende besmettingscijfers (nu al meer dan 10.000 per dag) en aangescherpte Covid regels, ziet het er naar uit dat de regels in de nabije toekomst alleen maar strenger zullen worden (mondkapjes, anderhalve meter, etc) en ook controlles zullen worden aangescherpt. Op dit moment mag je een poollokaal alleen maar in met een geldige Covid check.

Een deel van onze spelers blijkt echter niet gevaccineerd te zijn en wenst ook niet gevaccineerd worden. Dat is hun eigen keuze maar zorgt ervoor dat zij dus voorlopig niet kunnen spelen en met een beperkt aantal spelers per team zorgt dat al meteen voor problemen. Als bestuur mogen wij onze leden niet vragen wie er wel of niet gevaccineerd zijn dus is het lastig voor ons om in te schatten hoe groot dit probleem is, maar we hebben aanwijzigen dat dit bij meerdere teams speelt.

Het beperkte aantal teams, het beperkte aantal spelers per team en de geluiden die we opvangen over de vaccinatiegraad, hebben ons doen besluiten om de opstart van het seizoen nog een jaartje uit te stellen, om niet over een paar maanden wederom de handdoek in de ring te hoeven gooien.

Bestuur RPC
(02-11-2021)