Standen invoeren

 


Na een wedstrijd kunnen uitslagen direct via de RPC website worden ingevoerd. Hierbij kan het ene team de standen toevoegen en kan het andere team de standen goedkeuren. Spelers van beide teams kunnen standen toevoegen of goedkeuren. Hiervoor is het echter nodig om in te loggen op rpcpool.nl met de ontvangen login gegevens. De wedstrijduitslag dient liefst binnen een week toegevoegd en binnen twee weken goedgekeurd te zijn.

Bij de diverse lokalen zijn nog steeds wedstrijdformulieren beschikbaar, maar deze zijn bedoeld om tijdens de wedstrijden de standen bij te houden. De meeste teams houden tijdens de wedstrijd een formulier bij en maken er na afloop van de wedstrijd een foto van zodat ze thuis op hun gemak de uitslagen kunnen invullen, maar er zijn ook teams die direct na de wedstrijd de website bijwerken.

Hieronder zie je een korte handleiding om de standen toe te voegen en goed te keuren. Mochten er alsnog vragen over het invoersysteem zijn, kunnen deze gesteld worden aan de divisieleider.

Inloggen op site
Log in op de website door links in het menu onder het kopje “Login” je emailadres en wachtwoord in te vullen en op het pijltje te klikken.Standen toevoegen of goedkeuren
Als je naar “Wedstrijden” gaat zie je rechts naast de door jou gespeelde wedstrijden de optie “standen”. Je ziet deze optie alleen als dit een wedstrijd van jouw team is en als de wedstrijddatum al is gepasseerd.Als je op “standen” klikt en de standen zijn nog niet door het andere team toegevoegd, kun je de partijstanden en einduitslag invullen en onderaan de pagina op “opslaan” klikken.Als je op “standen” klikt en de standen zijn al wel door het andere team toegevoegd, kun je de partijstanden en einduitslag goedkeuren door onderaan de pagina op “goedkeuren” te klikken.Als de standen zijn toegevoegd zie je rechts naast je wedstrijd één vinkje staan.Als de standen zijn toegevoegd en goedgekeurd zie je rechts naast je wedstrijd twee vinkjes staan.