Forum

 


        

Uitslag divisie 2

  (2 reacties)

Sijben schreef:


De einduitslag van divisie 2 klopt niet .
De wedstrijd Sonny,s nabber tegen Balls op 15-3 is niet meegenomen in de einduitslag .7-2 voor Sonny,s-nabber .
Dit is meerdere keren doorgegeven.
Sonny,s-nabber eindigd met 49 punten op plaats 6 in de 2e divisie en Balls met 46 punten op plaats 7 .
Het klopt dus niet dat Sonny,s -nabber naar de 3e divisie gaat en Balls in de 2e divisie blijft staan .
(05-08-2012)Patrick Houben (Sonny's Nabber) schreef:


Kan de divisie leider hier svp eens op reageren?
Zo ook op het volledig invullen van de einduitslagen van 2011?

Waar betalen we de forse contributie voor?
(11-08-2012)Edwin Nouwen schreef:


Ik snap de opmerkingen en vragen over de indeling van de teams bij elk nieuw seizoen; "Waarom is team X wel gedegradeerd/gepromoveerd en wij niet?".

Het klopt dat het bijwerken van de standen tegen het einde van het seizoen wat rommelig verliep door de hoeveelheid geclaimde wedstrijden en missende uitslagen in de 2e divisie. Het idee van online standen was dat er voor de divisieleiders minder werk zou zijn, maar door claims en teams die hun standen niet bijwerkten, bleek dat wat tegen te vallen. En mijn lange vakantieperiode zal daar ook absoluut aan hebben bijgedragen.

Het klopt ook dat Balls in de 8-ball competitie met 46 punten lager is geeindigd dan Sonny's Nabber met 49 punten. Echter, er wordt bij de indeling van de divisies voor een nieuw seizoen niet alleen gekeken naar de eindstanden van de 8-ball competitie, maar ook naar:
- allround standen
- 9-ball standen
- individuele standen
- mutatie van spelers binnen de nieuwe teams
- of er binnen 1 divisie veel teams wegvallen (want dan zullen er meerdere teams moeten doorschuiven om dat gat op te vangen)
- inschatting of een team niet te sterk is voor een lagere divisie
- etc

Al met al probeer je een aantal divisies te creeren waarin teams aan elkaar gewaagd zijn en waarin geen van de teams positief of negatief uit de toon valt, want dat verpest de competitiedrang binnen zo'n divisie jammerlijk.

Balls heeft het afgelopen seizoen door persoonlijk omstandigheden veel wedstrijden verstek moeten laten gaan, wat resulteerde in een flink aantal geclaimde wedstrijden tegen. Niettemin hebben ze in de 8-ball competitie 5 van de 14 wedstrijden gewonnen, tegenover 2 van de 14 bij Sonny's Nabber en staan ze bij individuele standen op plaats 9, 10 en 11 tegenover 31, 33 en 34 bij Sonny's Nabber.

Rekening houdend met dit alles en de verwachting dat Balls het komend seizoen weer gewoon alle wedstrijden speelt, is er gekozen voor de huidige indeling.
(14-08-2012)