Nieuws

 


        

Verslag 9-ball finaledag van 19 maart 2017 in SPC WoenselVerslag 9-ball finale dag, zondag 19 maart 2017 SPC Woensel in Eindhoven


Na dat de reguliere 9-ball competitie was gespeeld kwamen de beste vier teams uit elke divisie bij elkaar in Eindhoven bij snooker-poolcentrum Woensel waar Janice, Liza en Danny ons verwelkomde en de hele middag iedereen voorzag van een hapje en een drankje.

Bij de 9-ball finale gaan de beste vier teams uit elke divisie onderling strijden voor het prijzengeld met de daarbij behorende beker. Om stipt 12:00 uur begon de finaledag. De teams uit de winnaarsronde spelen tegen de teams uit de verliezersronde. De winnaars spelen uiteindelijk voor de 1e - 2e plaats en de verliezers spelen voor 3e - 4e plaats.

Bij alle twee de divisies was het spelniveau van een behoorlijk niveau en was de strijd en passie merkbaar. Met overtuiging ging in de 1e divisie het team van de Oelewappers overtuigend door naar de finale ronde samen met het team van Woensel die het sterke Rack ín Roll nipt de baas was met 32-30. In de 2e divisie was de strijd tussen Ames en Prins ongemeend spannend was waarbij de Prins aan het langste eind trok. Ook de andere partij tussen Pooligans en The Hustlers leverde spanning en sensatie op die werd beslecht door The Hustlers.
De finale als ook de troostfinale partijen leverde mooi en spannende wedstrijden op. Waarbij het team van de Oelewappers als sterkste team uit de finale kwam. In de 2e divisie ging De Prins met de winst ervandoor.

Eindstanden
1e Divisie
Oelewappers
Woensel
Rack ín Roll
Break in One

De oelewappers:
2e Divisie
De Prins
Pooligans
Ames
The Hustlers

De Prins
De wedstrijdleiding was in handen van Edwin, Silvy en Sonny.

Het eerstvolgende eindtoernooi is op zondag 25 juni, het betreft dan de bekerfinaledag allround in Helmond bij Snookertown.
(20-03-2017)