Nieuws

 


        

Individuele contributieOp 1 oktober begint het seizoen weer met de Koko-cup. Meteen daarna, op 2 oktober september, beginnen de eerste competitiewedstrijden alweer.
Zorg ervoor dat vr dat je z.s.m. de individuele contributie betaald anders ben je helaas niet speelgerechtigd. Contributie is 10 euro per persoon, over te maken op rekening NL85RABO0134932994 tnv RPC (ovv de teamnaam). Je mag dit uiteraard ook alvast voor je hele team doen.


LET OP: Vergeet niet de speler(s) of het team te vermelden waarvoor de contributie overgemaakt wordt!!

Net als andere jaren worden voor de teamcontributie facturen gestuurd. Als de factuur voor de teamcontributie niet betaald is dan is het betreffende team niet speelgerechtigd. Neem voor meer informatie contact op met je teamcaptain, de zaalhouder of de penningmeester (penningmeester@rpcpool.nl).


Whatsapp

Alle leden waarvan het mobiele nummer bekend is krijgen binnenkort een uitnodiging om deel te nemen aan een RPC whatsapp groep. Bedoeling hiervan is om zaken die echt betrekking hebben op de RPC een platform te geven waarbij we onderling meer kunnen communiceren. Mocht je hiervoor geen uitnodiging willen ontvangen, dan kun je dat voor 20 september aangeven via info@rpcpool.nl
(08-09-2017)