Nieuws

 


        

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 21-08-2018

  (1 reactie)

Beste leden:

Op dinsdag 21 augustus 2018 zal de Algemene Leden Vergadering van de RPC worden gehouden bij Snookertown aanvang vanaf 20:00 uur.

Naast de onderstaande agendapunten wil het bestuur graag, samen met jullie, het afgelopen poolseizoen evalueren, wat ging goed, wat kan beter, bedoelt als leermomenten voor de toekomst van onze poolvereniging.

Toon je betrokkenheid en kom naar de ALV en laat je stem gelden. Graag van ieder team minimaal 1 afgevaardigde.
Extra agendapunten kunnen tot en met 14 augustus aangeleverd worden per mail aan info@rpcpool.nl

Met sportieve groeten,
Bestuur RPC

Extra agenda punten:
- evaluatie seizoen / handicap
- indeling en opzet tournooien wijzigen?
- jubileumfeest komend seizoen
(23-05-2018)RPC schreef:


Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 21-08-2018

Beste leden:


Op dinsdag 21 augustus 2018 de ALV van de RPC worden gehouden bij Snookertown aanvang vanaf 20:00 uur.

Handicapsysteem:
Komend seizoen hebben we naar verwachting circa 10 teams. Afgelopen seizoen zijn we gestart met 1 divisie in zijn geheel en een bijbehorend handicap systeem. Dit gaan we volgend seizoen continueren.
De handicap indeling is bepaald voor een B speler op basis van meer dan 40 procent en voor A spelers meer dan 60 procent. Dit betreft de scores van de 8 ball, 9ball en beker (zonder straight en 10 ball) en dan dus zonder de extra toegekende framepunten van de handicap scores. De nieuwe indeling voor komend seizoen volgt zsm separaat per mail.
Dit is ook uitvoerig besproken met de innovatiecommissie. Heb je hier vragen of opmerkingen over of wil je ook alsnog plaatsnemen in de innovatiecommissie, dan geef dat even aan voor 17 augustus.

Opzet tournooien:
9 ball competitie is een dubbel knock out. Een aantal leden wil graag de mogelijkheid hebben om bij 1 verliespartij alsnog te kunnen eindigen in de top 4. Dat kan met de huidige opzet niet. We breken in de huidige situatie het Dubbel knock out schema eigenlijk eerder af en spelen dan kruisfinales. Voorheen hadden we meer dan 1 divisie, maar met huidige 1 divisie lijdt dit tot een andere indeling.

Na diverse opties uitgebreid te hebben bekeken gaan we de 9 ball competitie volledig uitspelen volgens schema bij de teams thuis. De 9 ball finaledag vervalt dan ook.

De bekerfinaledag blijft in stand, maar heet voortaan afsluitingstournooi.

De KoKo cup aan het begin van het seizoen blijft het openingstournooi, maar dan individueel (met handicap).

Graag horen we jullie mening hierover, zodat we jullie input nog mee kunnen nemen op de ALV. Reacties graag mailen naar info@rpcpool.nl voor aanstaande zondag 19 augustus.

Laat je betrokkenheid blijken en kom naar de ALV. Graag van ieder team minimaal 1 afgevaardigde.

Met sportieve groeten,
Bestuur RPC
(16-08-2018)