Nieuws

 


Verslag 10-ball individueel, AMES, Deurne, 23 februari 2014Op een zondagmiddag op 23 februari was de RPC te gast bij AMES te Deurne voor het jaarlijkse 10-ball toernooi. Met een aangenaam klein gezelschap ging het toernooi om 12:45 uur van start.

De spelers waren verdeeld in twee poules. De beste twee spelers uit elke poule zouden elkaar tegen komen in de kruisfinales. Waarna de finale en de eventuele troostfinale werd gespeeld.

Tijdens de poulewedstrijden werden er zeer interessante partijen gespeeld. Vele mooie pots waren te zien, maar ook helaas onverwachte missers. Uiteindelijk waren in poule-1 Richard Eijmberts en Martin Sawicki door en in poule-2 gingen Danny Wijnands en Tom Penrose door.

De finale ging uiteindelijk tussen Martin en Richard. In de poulewedstrijd troffen ze elkaar ook al en toen won Martin zijn wedstrijd met 5-3. Dus Richard was gewaarschuwd man in deze. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Richard Eimbers met 8-3.

Wij feliciteren Richard dan ook van harte met deze mooie prestatie. De envelop met het prijzenbedrag van 85,- was uiteindelijke een mooie beloning voor een middag goed poolen. Ook Martin, de runner-up zoals de Engelse dat zo mooi zeggen, proficiat met het behalen van de finale plaats en met de 65,- aan prijzengeld.

De troostfinale tussen Tom en Danny voor de derde en vierde plaats is niet meer gespeeld, het prijzengeld werd in goed onderling overleg verdeeld over beide spelers.

Eindstand
1. Richard Eijmberts
2. Martin Sawicki
3. Tom Penrose
3. Danny Wijnands

Hierbij willen het bedienend personeel van AMES bedanken voor hun service, mede door hun inzet is deze middag geslaagd.

Op zondag 20 april 2014 zijn we te gast in HOB Weert voor het 8-ball toernooi. wij hopen u dan ook u dan ook weer te mogen begroeten voor een leuke pot pool. Jij bent er dan toch ook weer bij!!
(23-02-2014)